Historik

Samefa har tillverkat och utvecklat måttanpassade hyllsystem för offentliga och privata miljöer sedan 1956. De första 45 åren under namnet Samefa, med produktion i Kungsör. Samefahyllan blev snabbt känd för att kunna måttanpassas, sin höga kvalitet och tidlösa design.

1991 övertog EPC Byggprodukter verksamheten under varumärket EPC. Kulturhuset i Stockholm, Arlanda City och Casinot i både Malmö och Göteborg är några av kunderna som valt hyllan.

Idag heter återigen bolaget och varumärket Samefa. Vi är ett dotterbolag till Cyklos AB med försäljningskontor i Mariefred. Produktionen är åter i Kungsör, vilket borgar för hög service och snabba leveranser inom hela Norden. De skräddarsydda hyllorna är fortsatt mycket populära. Ett exempel är att Skanska 2013 inredde sitt nya huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm med våra hatthyllor och skohyllor. Valet var av samma anledning som 1956, måttanpassade och tidlösa hyllor som håller.

From februari 2019 är vi återigen Samefa AB. Det är namnet att komma ihåg, nu och i framtiden. Varumärket och namnet EPC kommer att fasas ut helt och hållet.

Medarbetare

Johan
Johan
Pernilla
Pernilla
No image
Petteri
No image
Johan
Klasse
Klasse
Cina
Cina
Anna
Anna